Kuluva NHL-kausi on ollut haastava juhannuksena 2017 ykkösenä varatulle New Jersey Devilsin Nico Hischierille. Terveyshuolista kärsinyt keskushyökkääjä on ehtinyt pelaamaan vasta viisi ottelua pistein 2+1=3 (0).

Sveitsiläistykkiä ovat piinanneet tällä kaudella ensiksi jalka- ja perään kasvovamma. Tuorein tuli, kun joukkuekaveri P.K. Subbanin veto läsähti äskettäin leikattua sveitsiläistä naamariin eräässä matsissa. Pelaajan kalloon tuli jonkin sortin murtuma silmän yläpuolelle.

– Palasin jalavammani jälkeen, ja minulle tapahtui näin viisi peliä myöhemmin. Minulla ei ole ollut vammoja urallani paljon, ja yritän nyt vain oppia niistä, pelaaja pyöritteli Blickin mukaan.

Nykyinen vamma olisi voinut olla paljon pahempikin, jos epäonninen kiekko olisi tullut vaikkapa silmään.

– Olen iloinen siitä, etteivät aivot ottaneet osumaa. Silti diagnoosi pelotti minua. Lääkärit kertoivat minulle, että he eivät olleet koskaan aiemmin nähneet tällaista loukkaantumista. Tällaisia ​​osumia ei pidä aliarvioida, ja äskettäin nuori venäläinen kuoli kiekon osuttua päähän, Hischier muistutti viitaten Timur Faizutdinovin kohtaloon.