NHL:n läntisessä divisioonassa pelaavan Los Angeles Kingsin nettisivuilla kerrottiin tiistain vastaisena yönä treidistä, jossa kesän 2012 ja 2014 mestarijoukkueen hyökkääjä Michael Amadio suuntaa Ottawa Senatorsiin. Toiseen suuntaan puolestaan liikkuu puolustaja Christian Wolanin.

24-vuotias kanadalainen Amadio on LA:n kesän 2014 kolmannen kierroksen 90. varaus. Sekä sentterin että laiturin paikalla viihtyvä pelaaja sivalsi Kingsissä tällä kaudella 20 pelissä tehot 0+2=2 (-5), AHL:n puolella Ontario Reignin paidassa syntyi sama saldo kahdessa matsissa (0).

Amadio on saanut pitkin kautta rapaa niskaan esimerkiksi Twitterissä ja Kingsin Facebook-sivujen kommenttikentissä.

Senatorsin uutta pelaajaa pari vuotta vanhempi Wolanin puolestaan napattiin NHL:ään kesällä 2015 neljännellä kierroksella numerolla 107 Sensin toimesta. Hän ehti pelaamaan Ottawassa 15 ottelua tehoin 0+3=3 (-7), AHL:n puolella Belleville Senatorissa saldoksi jäi yhdessä matsissa 0+0=0 (-2).