Buffalo Sabres aloitti tyhjennysmyynnit viime viikolla kauppaamalla Eric Staalin Montreal Canadiensiin – ja lisää on tulossa.

Todennäköisimmät siirtonappulat ovat The Fourth Periodin tietojen mukaan viimeistä sopimuskauttaan pelaavat Linus Ullmark, Brandon Montour, Tobias Rieder sekä Taylor Hall.

Näiden lisäksi pitkäaikaiset luottomiehet Rasmus Ristolainen, Colin Miller, Sam Reinhart sekä jopa kapteeni Jack Eichel ovat pyörineet viime aikoina siirtospekulaatioissa. Tämä nelikon treidaaminen kesken kautta olisi kuitenkin hankalaa jo pelkästään palkkakattosyistä.

Aiemmin mediassa pyörineiden tietojen mukaan ylivoimaisesti todennäköisin lähtijä on Hall, jonka kohdalla Sabres on jo tullut huomattavasti vastaan aiemmista vaatimuksistaan. Tällä hetkellä jättipalkkainen floppihyökkääjä olisi tiettävästi saatavilla 2. kierroksen varausvuoroa sekä nuorta lupausta vastaan. Loppupeleissä jopa tuo vaatimus saattaa olla liikaa pyydetty kahdeksan miljoonan dollarin vuosipalkalla pelaavasta ja koko kauden täysin penkin alle suoriutuneesta entisestä ykkösvarauksesta.

Kävi Hallin suhteen miten tahansa, lisää pelaajakauppoja Buffalon suunnalta on taatusti luvassa vielä ennen 12. huhtikuuta kello 22 Suomen aikaa umpeutuvaa siirtojen takarajaa.