New York Rangers on tehnyt treidin Los Angeles Kingsin kanssa. Brendan Lemieux on tästä lähin Kings-pelaaja, kun Rangers suostui luopumaan hänestä tulevan kesän varaustilaisuuden 4. kierroksen varausvuoroa vastaan.

Lemieux on suomalaisittain tuttu etenkin viime kaudelta Kaapo Kakon ketjukaverina, mutta on viime aikoina jäänyt varsin vähälle peliajalle. Viimeisestä yhdeksästä pelistä seitsemänä hänelle on kertynyt alle 10 minuuttia jääaikaa.

Treidi on 25-vuotiaalle Lemieux’lle jo kolmas. New York Rangersin lisäksi hän on pelannut vain Winnipeg Jetsin organisaatiossa, sillä kanadalais-yhdysvaltalaisen laiturin uran ensimmäinen NHL-siirto tapahtui jo tämän ollessa vielä junioreissa. Lemieux’n varasi alun perin Buffalo Sabres toisen kierroksen ensimmäisenä vuoden 2014 varaustilaisuudessa.

Lemieux on tunnettu pelaajana, joka pääsee vastustajan ihon alle. Tämä on hänellä verissä, sillä 185-senttisen hyökkääjän isä on 1215 NHL-ottelussaan 1777 jäähyminuuttia urallaan kerännyt, kaikkien aikojen vihatuimpien NHL-pelaajien joukkoon kuuluva Claude Lemieux.