Markkinoille on tullut uusi ja kiinnostava tuote – nikotiinipussit. Olemme kuulleet, että jopa monet suomalaiset vannoutuneet NHL:ssä pelaavat nuuskankäyttäjät, nimiä mainitsematta, ovat siirtyneet nuuskasta nikotiinipusseihin.

Koska aihe on selkeästi pinnalla ja kiinnostava, päätimme tutkia sitä. Otimme yhteyttä markkinoiden johtavaan nikotiinipussien myyjään, Nikotiininuuska.fi-sivustoon. Saimme haastateltavaksemme heidän myyntipäällikkönsä Mikon.

Nikotiininuuska.fi-haastattelu, mitä ovat nikotiinipussit?

Kysymys: Kiitos että suostuit haastatteluun Mikko. Ihan alkuun kysyn, miten päätitte alkaa myydä nikotiinipusseja?
Vastaus: Kiitos, että sain tulla haastateltavaksi. Yksinkertainen vastaus kysymykseen: Halusimme tarjota nuuskan käyttäjille ja tupakoijille terveellisemmän vaihtoehdon. Nikotiinipussit eivät sisällä lainkaan tupakkaa, toisin kuin perinteinen Haaparannan Odens, joten ne ovat vähemmän haitallinen vaihtoehto, vaikka vaikutus on käytännössä täysin sama.

Kysymys: Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on siis täysin laillista?
Vastaus: Kyllä on, kunhan pussin nikotiinipitoisuus on alle 4 mg per pussi. Tällöin ne luokitellaan Tulli.fi:n ohjeistuksessa itsehoitolääkkeiksi, joten niiden tilaaminen Suomeen on täysin laillista Nikotiininuuska.fi-sivuston kautta.

Kysymys: Viime aikoina nikotiinipussien suosio on kasvanut etenkin lätkäpelaajien keskuudessa. Olemme jopa kuulleet parin tunnetun NHL-nimen vaihtaneen nuuskan nikotiinipusseihin, pitääkö tämä paikkansa?
Vastaus: Hehe, olet aivan oikeassa. Voin myöntää, että meidän asiakkaista löytyy myös julkkiksia, mutta enempää en voi paljastaa tietenkään.

Kysymys: Kenen valmistamia teidän myymänne nikotiinipussit ovat?
Vastaus: Nikotiinipusseja valmistavat hyvin pitkälti samat yritykset, jotka valmistavat myös perinteistä nuuskaa, kuten Swedish Match ja British American Tobacco. Myymmekin ainoastaan isojen ja tunnettujen valmistajien nikotiinipusseja, jotta voimme aina olla varmoja siitä, että ne eivät sisällä mitään ylimääräisiä haitallisia aineita.

Kysymys: Mistä nikotiinipusseja saa tilattua helpoiten ja halvimmalla?
Vastaus: Nopein ja halvin tapa tilata on suoraan sivultamme Nikotiininuuska.fi:stä. Tuotteet saapuvat asiakkaalle 2-4 arkipäivän kuluttua postin välityksellä. Valikoimamme on laajempi kuin minkään muun markkinoilla olevan yrityksen. Väitän myös, että toimituksemme on markkinoiden nopein.

Kysymys: Millä maksutavoilla nikotiinipusseja on mahdollista tilata?
Vastaus: Käytämme Suomalaista Paytrail-maksujärjestelmää, joten voit tehdä tilauksen vaikka luottokortilla, pankkitunnuksilla tai Mobilepayn kautta.

Kysymys: Miksi nikotiinipussit ovat parempi vaihtoehto kuin perinteinen nuuska?
Vastaus: Nikotiinipussit eivät sisällä lainkaan tupakkaa, toisin kuin perinteinen nuuska. Lisäksi nykyisen maailmantilanteen vuoksi sen hakeminen Ruotsista on hyvin vaikeaa.

Kysymys: Kuinka paljon nikotiinipusseja saa tilata yhdellä kertaa?
Vastaus: Tulli.fi on määritellyt, että kerralla saa tilata kolmen kuukauden itsehoitotarvetta vastaavan määrän, eli 108 purkkia. Muista myös, että kun tilaat yli 100 euron edestä yhdellä kertaa, saat ilmaisen kotiinkuljetuksen.

Kysymys: Kenelle nikotiinipussit eivät sovi?
Vastaus: Nikotiinipussit on suunnattu tupakasta vieroittautumiseen haluaville. Emme suosittele niitä viihdekäyttöön nikotiinin riippuvuutta aiheuttavien ominaisuuksien vuoksi. Jos sinulla on muita terveysongelmia, ota aina selvää, sopiiko tuote sinulle ennen kuin alat käyttää.

Kysymys: Vielä viimeiset terveiset lukijoille?
Vastaus: Eipä muuta kuin että vaihtakaa se tupakanpoltto ja nuuskaaminen terveellisempään vaihtoehtoon. Jos pääsette irti suoraan, hieno homma, mutta jos ette, niin nikotiinipussit ovat varmasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

Lue myös nämä artikkelit
1. Nikotiinipussit on uusi villitys!
2. Jalkapalloilijan tarina – tupakasta eroon nikotiinipusseilla