Jimmy Vesey oli yliopistossa ollessaan yksi NHL:n kuumimmista nimistä. Hänet kolmannella kierroksella varannut Nashville Predators ei yhdysvaltalaista kiinnostanut, vaan hän odotteli NHL-oikeuksien vapautumista yliopistosarja NCAA:ssa.

Maineikkaassa Harvardin yliopistossa Vesey teki kovaa jälkeä. Viimeisen kahden kauden aikana nakutti 70 pelissä 104 pistettä. Tämä teki hänestä yhden kesän 2016 halutuimmista vapaista agenteista.

Kuten vastaavassa tilanteessa kaksi vuotta aiemmin Kevin Hayesin kohdalla, Veseyn kaappasi New York Rangers. Kolmen kauden aikana Bostonissa syntynyt Vesey ei kehittynyt paljoakaan, joten hänen arvonsa romahti täysin. Rangers kauppasi hänet toissa vuonna juuri ennen vapaiden agenttien markkinoiden alkamista Buffalo Sabresiin kolmannen kierroksen varausvuoroa vastaan.

Sabresiin siirtyessään Veseyllä oli vain yksi vuosi sopimusta jäljellä, ja jenkkilaiturin tehdessä vain 20 pistettä kauden aikana sopimusta ei jatkettu. Täksi kaudeksi Vesey sai sopimuksen Toronto Maple Leafsilta, mutta 7 pistettä 30 otteluun ei vakuuttanut, joten 27-vuotias hyökkääjä laitettiin siirtolistalle.

Ilmainen Vesey kelpasi Vancouver Canucksille, joka on siis hänen neljäs joukkueensa kolmen vuoden sisään. NHL-urallaan Veseyllä on nyt 117 pistettä 334 otteluun.