Buffalo Sabres tekee NHL:ssä ihmeellisiä asioita, joskaan ei niin positiivissävytteisiä. Joukkue hävisi viime yönä Washington Capitalsille täysin pystyyn 0-6, ja tappio oli Sabresille jo 11. peräkkäin.

NHL:n surkimus teki häviöllä kyseenalaista historiaa, sillä se oli joukkueelle historian kautta aikain toiseksi tylyin sellainen kotona, missä joukkue on jäänyt ise samalla maaleitta.

StatsCentre

@StatsCentre
Embarrassed by the Capitals in a 6-0 defeat on Monday night, the #Sabres have now dropped 11 consecutive games. To add insult to injury, the ugly loss has tied them for 2nd worst on this list of forgettable outings on home ice in the franchise's 50 season history

– Rakastan tätä jätkälaumaa, rakastan valmentajaa. Tulos ei ole tarpeeksi hyvä, Buffalon Sam Reinhart sanoi seuran kotisivuilla.

Buffalon isoin maaliton kotitappio kautta historian on 0-7-tappio, jonka Minnesota Wild aiheutti Buffalolle tammikuussa 2015. Kun viiden kärkeen tässä mollivoittoisessa tilastossa mahtuu myös 0-5-häviö maaliskuulta 2019, voitaneen Buffalon todeta olleen viime vuosina todella karulla tavalla tuuliajoilla.

– Pojat kyllä välittävät, mutta mitään ei tapahdu nyt. En tiedä, mitä muuta sanoa. Tämä on raskasta. Olemme todella kovassa paikassa, Kyle Okposo selitti.

Buffalo tulee karsiutumaan NHL:n jatkopeleistä taas kerran, sillä matkaa sillä on viimeiseen pudotuspelipaikkaan jo 16 pinnaa – saman verran, kuin mitä se on itse onnistunut keräämään.