Unohtakaa Filip Forsberg? Lähde: 30 miljoonan dollarin maalitykki sittenkin Nashvillen todennäköisin siirtonappula

© Kuva: Getty Images

Surkean kauden pelanneen Nashville Predatorsin kärkipelaajat ovat tällä hetkellä kuumaa valuuttaa NHL:n siirtomarkkinoilla.

Joukkueen kärkiketjujen pelaajista myyntihuhuissa ovat pyörineet niin Mikael Granlund, Erik Haula kuin joukkueen paras hyökkääjä Filip Forsbergkin. The Fourth Period -sivuston Davig Pagnotta nostaa kuitenkin esille nimen, joka saattaa olla jopa Predatorsin todennäköisin myyntivaltti huhtikuun siirtotakarajalla.

– Yksi kiinnostava siirtokohde Nashvillessä on Viktor Arvidsson, koska täysin syystäkin hurja hintapyyntö häätänee potentiaaliset ottajat Forsbergkin tapauksessa.

– Arvidsson, 27, pelaa neljättä kautta seitsemän vuoden ja 29,75 miljoonan dollarin sopimuksestaan, eikä pelaajalla ole sopimuksessaan siirtopykälää. Teki kausien 2016-17 ja 2018-19 välisenä aika 94 maalia 212 ottelussa, eivätkä muut seurat ole unohtaneet tätä. Maisemanvaihdos saattaisi palauttaa pelaajan maalivireen, Pagnotta uskoo.

– Hänen 4,25 miljoonan dollarin cap hitinsä on hallittavissa. Uskon useiden seurojen tavoittelevan häntä riveihinsä ja Predatorsin myös kuuntelevan niitä.

Arvidssonin maalivire on ollut tämän ja viime kauden aikana kateissa. Ruotsalaislaituri nakutti viime kauden 57 ottelussa tehot 15+13=28. Tällä kaudella hyökkääjä on iskenyt 24 ottelussa 12 (3+9) tehopistettä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.