Pittsburgh Penguins valmis rysäyttämään jättitreidin? Seurapomo myöntää: ”Tähtemme vanhenevat”

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin johtoportaaseen hiljattain palkattu Brian Burke vahvistaa Drinks & Binks -ohjelmassa seuran olevan valmis pelaajakaupoille ennen 12. huhtikuuta umpeutuvaa NHL:n siirtotakarajaa.

– Meidän on katsottava, voimmeko tehdä joukkueeseen lisäyksiä luopumatta tulevaisuudestamme. Tulemme myös lisäämään joitain pelaajia vapailta markkinoilta (kesällä). Meidän on tehtävä kovia päätöksiä ja omistajaporras tietää tämän, Burke lataa.

Burken puheista on luettavissa mahdollisuus sille, että seuran toimistolla ollaan valmiita laittamaan lihoiksi jopa joukkueen suurimpia nimiä tulevaisuutta ajatellen. Pitkäaikaisista kärkipelaajista varsinkin Jevgeni Malkinin ja Kris Letangin nimet ovat pyörineet tällä kaudella siirtohuhuissa.

– Kyllä, joukkueen runko on käymässä vanhaksi. Tähtemme ikääntyvät. Mutta siitä saakka kun saavuin tänne, he ovat esiintyneet erinomaisesti, Burke pyörittelee.

Penguinsin tuore GM Ron Hextall oli puheissaan maltillisempi. Seurapomo kertoi viikonloppuna medialle hakevansa joukkueeseen lisää kovuutta siirtomarkkinoilta.

Penguins on selviytynyt NHL:n pudotuspeleihin 14 kertaa perätysten, mikä on tällä hetkellä pisin putki koko sarjassa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.