Calgary Flames on antanut potkut päävalmentajalleen Geoff Wardille.

59-vuotiaan Wardin pesti päävalmentajana jäi lyhyeksi, sillä mies nostettiin apuvalmentajan paikalta väliaikaiseksi päävalmentajaksi vasta kesken viime kauden. Vakituisen päävalmentajapestin kanadalainen sai täksi kaudeksi.

Flamesin päävalmentajaksi nousee legendaarisen Sutterin suvun edustaja, Darryl Sutter. NHL-päävalmentajana jo Chicago Blackhawksissa jo kaudella 1992-93 debytoinut 62-vuotias Sutter johdatti viime vuosikymmenellä Los Angeles Kingsin kahteen Stanley Cup -mestaruuteen. Mies on Flamesille entuudestaan tuttu nimi, sillä hän toimi seuran GM:nä sekä puolet ajasta myös päävalmentajana vuosien 2003 ja 2010 välisenä aikana.

Sutter saapuu Calgaryyn Anaheim Ducksista, jossa hän ehti toimia reilun kauden ajan neuvonantajan roolissa.

Calgary Flames

@NHLFlames
The #Flames have named Darryl Sutter as head coach after relieving Geoff Ward of his coaching duties. cflam.es/2OoPZPM