Tampa Bay pyöritti täysin solmuun – NHL:n suomalaisjoukkue pahassa lirissä: ”Oletan, että olemme kaikki ymmärtäneet sen, että…”

© Kuva: Getty Images

Viime syksyn loppuottelija Dallas Starsilla on NHL:ssä tällä hetkellä todella vaikeaa. Joukkue taipui viime yönä Tampa Bay Lightningille finaalirevanssissa tylysti 0-5, ja nyt yhdeksästä edellisestä pelistään tähtipaidat ovat voittaneet yhden.

Miro HeiskasenEsa LindellinRoope Hintzin ja Joel Kivirannan Dallasilla on jatkopaikoille matkaa jo hälyttävät kymmenen pinnaa – olkoonkin, että Stars on pelannut muita vähemmän. Kohta pitää yksinkertaisesti alkaa voittamaan.

– Pelaamme pian joka toinen päivä, ja se tahti muistuttaa pudotuspelejä. Olemme saaneet itsemme huonompaan asemaan kuin mihin halusimme, joten meidän on kaivettava itsemme pois siitä, apukapteenin virassa toimiva pakki John Klingberg huokasi Dallasin nettisivuilla.

– On tämä joukkue kohdannut vaikeuksia ennenkin.

Syvälle sukeltaneen lauman keskuudessa on kuulemma puhuttu siitä, että jokaisen on aika katsoa peiliin.

– Tämä on itsetutkiskelun paikka yksilöille, ammattilaisille ja urheilijoille, Andrew Cogliano näki.

– Oletan, että olemme kaikki ymmärtäneet sen, että pudotuspeleihin pääseminen on koko kauden prosessi. Meidän on taisteltava, työ tulee olemaan kovaa.

Sunnuntaiyön koitos oikeastaan tiivisti Dallasin murheet. Viimeistely ei toimi, ylivoima (0/8) on totaalisen tukossa eikä alivoimakaan (2/4) ota toimiakseen. Lisäksi Tampa iski yhden osuman alivoimalla.

Toki tähtipaitojen nipusta olivat sivussa esimerkiksi maalivahti Ben Bishop sekä hyökkääjät Alexander Radulov ja Tyler Seguin. Näillä nöyryyttävää selkäsaunaa ei kuitenkaan selitelty.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.