Nashville Predatorsin Mikael Granlundin ja Erik Haulan osumat eivät auttaneet joukkuetta voittoon NHL:n keskisen divisioonan jumbokamppailussa, kun Detroit Red Wings nappasi täyden pistepotin maalein 5-2.

Granlund tasoitti ottelun 1-1:een ensimmäisessä erässä ylivoimalla ajassa 14.15. Eeli Tolvanen sai osumaan syöttöpinnan yhdessä Roman Josin kanssa.

Granlund on nakutellut pelaamissaan 16 ottelussa nyt 9 (4+5) tehopinnaa, Tolvasen saldo kymmenesssä pelissä on 2+1=3.

Haula iski puolestaan kauden avausmaalinsa ja samalla myös ensimmäisen osumansa Predators-paidassa kolmannen erän alussa taitavasti suoraan ilmasta. Suomalaissentterin saldo 18 ottelussa on 1+4=5.

Haulan 2-2-tasoituksen jälkeen Detroit meni kuitenkin lopulta menojaan onnistuttuaan päätöserässä peräti kolmesti. Joukkueen sankari oli hattutempun ladannut Sam Gagner.

Nashvillen tilanne NHL:n keskisessä divisioonassa on tukala, sillä se majailee vasta viimeistä edellisenä kerättyään 19 ottelusta vain 16 pistettä.

Matkaa tällä hetkellä viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaan Carolina Hurricanesiin on jo yhdeksän pinnaa.

Suomalaisten osumat näet alla olevasta koosteesta. Granlundin maalin näet noin kohdasta 1.12 alkaen, Haulan puolestaan alkaen 2.43.