Liigaotteiden takia haukkuja saaneen Coyotesin suurlupauksen ailahtelu jatkuu – passitettiin farmiin

© Kuva: Getty Images

Liigajoukkue Ilveksessä alkukaudesta kahdeksassa pelissä tehot 0+4=4 (-2) viimeistellyt ja siellä täällä haukkuja otteistaan saaneen Barrett Haytonin haastavat ajat jatkuvat edelleen – nyt rapakon takana.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari vaikutti fanien mielestä olevan Liigassa laiskalla asenteella, mutta samalla juhannuksen 2018 ykköskierroksen vitosvaraus paukutteli tupsukorvissa tolppia sen, minkä ehti.

No yhtä kaikki, tehotonta oli, ja vaikeaa on taas. Arizona Coyotesissa alkukauden 14 pelissä tehot 2+1=3 (-1) summannut hyökkääjä on nyt passitettu farmiin AHL-joukkue Tucson Roadrunnersiin. Asia käy ilmi Coyotesin PR-tiimin Twitter-tililtä.

Mikäli jenkkilupaus pelaa Tucsonissa, tulee siitä hänelle tämän kauden jo kolmas joukkue.