Huh huh, mitä liitoa! LA Kingsin suomalaisvaraus AHL:n pistepörssin kärkeen, NY Rangers -lupaus loistaa pakkipörssissä

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Kingsin kesän 2018 ykköskierroksen 20. varaus, kotkalainen Rasmus Kupari jatkaa AHL:ssä mahtavassa iskussa. Pelaaja nakutti torstaiyönä tehot 0+2=2, kun Ontario Reign onnistui kampeamaan Colorado Eaglesin nurin luvuin 2-1.

Sentterilupaus nousi pisteidensä myötä farmisarjan pistepörssin jaetuksi kärjeksi, kun saldo on nyt 1+6=7. Seitsemässä pisteessä on lisäksi kolme muutakin pelaajaa.

Syöttöpörssissä Kupari on jaettu kärki, yhdessä Utica Cometsin jenkkipelaaja Sam Anasin kanssa. Suomalainen nostettiin Ontarion nettisivujen arviossa joukkueen ykköstähdeksi.

Yön voitto oli kauden kuudennen ottelunsa pelanneelle Ontariolle ensimmäinen, mutta pisteille se on yltänyt nyt kahdesti putkeen.

Loistovireessä AHL:ssä on ollut myös Hartford Wolf Packin Tarmo Reunanen, joka saalisti myöhään keskiviikkoiltana Bridgeport Sound Tigersia vastaan koetussa 3-5-tappiossa yhden syöttöpinnan.

Suomalaispakin koko kauden saldo 2+2=4 oikeuttaa pistepörssissä 29:nteen sijaan, pakkien pörssissä Reunanen on jaetulla viidennellä sijalla. Äänekoskelaislähtöinen Reunanen on NY Rangersin juhannuksen 2016 4. kierroksen 98. varaus.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.