New York Rangersin kuluvan kauden alku on ollut erittäin heikko.

Joukkue on voittanut 14:stä ensimmäisestä ottelustaan ainoastaan neljä ja majailee NHL:n itäisessä divisioonassa viimeistä edellisenä vain pisteen edellä Buffalo Sabresia. Kaiken lisäksi Sabres on pelannut kaksi ottelua Rangersia vähemmän.

Varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa Rangers kärsi kotonaan 2-5-tappion yli kahden viikon jälkeen kaukaloon palanneelle New Jersey Devilsille.

Manhattanilaisjoukkuetta jo vuosia seuranneella New York Post-lehden konkaritoimittaja Larry Brooksilla on tilanteesta oma mielipiteensä.

– Voin luvata, ettei kukaan Rangersissa usko ongelmien olevan penkin takana päävalmentajassa. Kukaan joukkueen hierarkiassa ei halua osoittaa sormellaan David Quinnia, mutta tällainen peli, jossa joukkue ottaa täydellisen 2-5-selkäsaunan Devilsiltä, joka ei ole pelannut sitten 31.tammikuuta ja valmistautui kamppailuun yhdellä harjoituksella… tällainen peli saattaa pakottaa puheenjohtaja John Davidsonin kysymään mitä hemmettiä täällä oikein tapahtuu, Brooks lataa kolumnissaan.

Brooks ei ollut myöskään vakuuttunut Quinnin vastauksista ottelun jälkeen medialle.

– Monia asioita tapahtui tänään ja sitä vain ihmettelee miksi, Quinn totesi.

Konkaritoimittaja muistuttaa, ettei Quinnin työ ole ihmetellä, vaan tarjota ongelmiin ratkaisuja.

Rangersin tukalan tilanteen taustalla on myös muutamien avainpelaajien umpisurkea alkukausi.

Loukkaantumisen vuoksi Devils-ottelusta puuttunut ykköstähti Artemi Panarin on toki takonut 12 otteluun 15 (5+10) tehopinnaa, mutta esimerkiksi viime kaudella 41 maalia ja yhteensä 75 tehopinnaa nakutelleen ruotsalaissentteri Mika Zibanejadin saldo 14 ottelun jälkeen on karmea 1+2=3.