Winnipeg Jets jatkaa kauttansa NHL:ssä lauantai-iltana Ottawa Senatorsia vastaan, ja suomalaisittain mielenkiinto kohdistuu ensimmäisenä mainitussa joukkueessa Patrik Laineen lähdettyä nyt Kristian Vesalaiseen.

Jos suomalaishyökkääjä pääsee samaan nippuun Paul Stastnyn ja Blake Wheelerin kanssa, ovat Vesalaisen kohdalla sävelet erityisen selvät. Sentteri Stastny oli kehunut suomalaista NHL:n suomenkielisten sivujen mukaan ylväästi.

– Kristian on hyvä luistelija ja älykäs pelaaja. Haluamme hänen olevan ketjumme laukoja. Minun ja Wheelerin tehtävä on pitää kiekkoa hallussa mahdollisimman pitkään, laittaa vastustaja tekemään töitä ja löytää hänet.

Alkukaudella Liigassa HPK:n paidassa kymmenessä pelissä pistein 4+4=8 pelannut Vesalainen ei ole vielä onnistunut avaaman pistetiliä taalaliigassa. Hän on kantanut joukkueen paitaa viidessä ottelussa.

NHL:n lauantai-illan prime time -ottelut:
Winnipeg-Ottawa klo 22.00
San Jose-Vegas klo 23.00