Alkukaudesta Mestistä TUTOssa ja Liigaa HPK:ssa pelannut suomalaispakki Tarmo Reunanen (arkistokuvassa) sai pohjoisamerikkalaiselle uralleen hillittömän kovan alun Suomen aikaa myöhään sunnuntai-iltana.

AHL-joukkue Hartford Wolf Packin takalinjoilla puolustava Reunanen iski uransa ensimmäisessä farmiliigapelissä tiskiin tehot 1+1=2 maalin ollessa joukkueen 1-2-kavennus. Syöttöpisteen Reunanen puolestaan saalisti Patrick Newellin latomaan 3-2-voittomaaliin.

TUTOssa alkukaudesta seitsemässä pelissä pisteet 2+7=9 (+7) iskenyt ja HPK:ssa samassa pelimäärässä saldon 1+1=2 (-1) summannut Reunanen valittiin ottelun kakkostähdeksi. Hän ampui Hartfordin 5-2-voitossa maalia päin kolmesti, tehotilasto jäi napsun plussalle.

https://www.youtube.com/watch?v=coOdx47Tya8

– Reunaselle maali ja syöttö. Häneltä tuli vain yksi virhe, joka johti Bridgeportin maaliin. Erittäin vaikuttavaa, jääkiekkotoimittaja Leslie Treff twiittasi.

Leslie Treff

@HFNYRangers
Reunanen with a goal and an assist. Just one error from him, which led to Bridgeport goal. Other than that, very impressive.