Joel Armia ilmiliekeissä – takoi juhlapelissään hurjat tehot! Katso maalit täältä

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin Joel Armia juhlisti uransa 300. NHL-ottelua todellisella ilotulituksella.

Suomalaishyökkääjä iski vierasottelussa Vancouver Canucksia vastaan jo kahdessä ensimmäisessä erässä uransa ennätystehot 2+2. Canadiens voitti ottelun lopulta maalein 3-7.

Canadiensin toisena tehomiehenä kunnostautui Armian ketjukaveri Tyler Toffoli (2+1). Myös ketjun sentteri Jesperi Kotkaniemi sekä Canadiensin kolmas suomalainen Artturi Lehkonen pääsivät ottelussa tehoille kummankin kerättyä syöttöpisteen mieheen.

Armian ottelu sai ikävän päätöksen Tyler Myersin taklattua ottelun ykköstähteä päähän suihkukomennuksen arvoisesti vain reilut kaksi minuuttia ennen ottelun päätöstä. Canadiensin tuoreen tiedotteen mukaan suomalainen kärsi tilanteessa aivotärähdyksen.

Armian maalit katsottavissa alta tai täältä.