Dallas Starsin Julius Honka läpäisi siirtolistan – ”Saattaa jopa nostaa vaihtoarvoa!”

© Kuva: Getty Images

Pohjois-Amerikan kaukaloihin täksi kaudeksi paluun tehnyt Julius Honka on läpäissyt siirtolistan Dallas Starsin heivattua puolustajan waivereihin keskiviikkona.

Käytännössä uutinen tietää sitä, että Stars voi nyt lähettää suomalaisen vapaasti farmiliigaan. 25-vuotias Starsin vuoden 2014 ykköskierroksen varaus solmi Starsin kanssa yksivuotisen sopimuksen lokakuun lopulla.

– Joskus tämän kaltaisissa tilanteissa siirtolistan läpäiseminen saattaa jopa nostaa pelaajan vaihtoarvoa, koska hänet voi jatkossa lähettää suoraan farmiliigaan. Katsotaan, miten Hongan tapauksessa käy, arvioi Pro Hockey Rumors.

Sportsnetin Dan Kingerski arvioi aiemmin torstaina useamman NHL-seuran saattavan osoittaa kiinnostustaan Honkaa kohtaan.

Aiemmin kolmen kauden ajan NHL-läpimurtoaan tuloksetta yrittänyt Honka pelasi viime kaudella JYPin Liiga-joukkueessa. Puolustaja nähtiin Liigassa myös kuluvan kauden alkupuolella, jolloin tämä edusti yhdeksän ottelun ajan Lahden Pelicansia.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO BLACKHAWKS – TAMPA BAY LIGHTNING

Laittaako pirteästi viime yönä Tampan haastanut Chicago salamapaidat jälleen ahtaalle?