NHL:n jäillä yhteensä yli tuhat ottelua pelannut tähtivahti Henrik Lundqvist (arkistokuvassa) kertoi Twitter-tilillään, että hän on käynyt sydämen avoleikkauksessa. Mikä parasta, viitisen tuntia kestänyt operaatio sujui ruotsalaisen sanojen mukaan todella hyvin.

Henrik Lundqvist

@HLundqvist
Day 3. Surgery went really well. About 5 hours to get it all taken care of. Really appreciate the great staff here at the Clevland Clinic. Last few days has been pretty crazy but feel like I’m in really good hands. Every day is a step in the right direction 👍🏻

– Arvostan Cleveland Clinicin loistavaa henkilökuntaa todellakin. Viime päivät ovat olleet melkoisen hulluja, mutta minusta tuntuu, että olen todella hyvissä käsissä, Washington Capitalsiin äskettäin vaihtanut konkari kirjoitti.

Olympia- ja MM-kullan voittaneen pelaajan uusi sopimus pitää hänet Capsissa vain kuluvan kauden. Vaikka 38-vuotiaalla vahdilla voi olla vaikeaa murtautua enää välivuoden jälkeen huipulle ihan ikänsäkin puolesta, katsoo torjuja luottavaisena kohti tulevaa.

– Jokainen päivä on askel oikeaan suuntaan.

Twiittiin Lundqvist oli lisännyt tämän lapsen piirtämän kuvan.