Montreal Canadiensin harjoitusleirillä kiekkoilee parhaillaan neljä suomalaispelaajaa, jotka hakevat tuntumaa alkavaan kauteen. Yksi sinivalkoisista tähdistä on Jesperi Kotkaniemi, jonka otteita ovat joukkuekavereiden lisäksi kehuneet myös päävalmentaja Claude Julien.

Kokenut Julien nosti esiin muiden muassa Kotkaniemen laukauksen, jota kanadalalaisluotsi odottaa miehen käyttävän enemmän tulevalla kaudella.

– Hän on kehittynyt paljon viime vuosien aikana. Erityisesti silmiin on pistänyt Jesperin laukaus, josta on tullut lähes liigan eliittiä. Tiedostimme hänen olevan enemmän pelintekijä, mutta tuolla kudilla haluamme hänen todellakin laukovan ensi kaudella huomattavasti enemmän, Julien kehui.

Samoilla linjoilla on myös Canadiensin maalivahtiosastolle syksyllä siirtynyt Jake Allen, joka ylistää seuran sivuilla julkaistussa haastattelussa porilaishyökkääjän laukauksen terävyyttä. Haastattelussa kävi myös ilmi, ettei suomalaishyökkääjän nimen lausuminen ole rapakon takana mikään helppo nakki.

Haastattelun voit katsoa joko alta tai tästä

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Can't say his name yet... but can confirm the guy can shoot. 😂

#GoHabsGo