NHL:ssä urallaan 87 runkosarjan peliä pistein 11+5=16 (-16) pelannut ja päälle neljässä pudotuspeliottelussa saldon 1+1=2 (+2) summannut kanadalainen Matt Fraser jatkaa pelejään itävaltalaisessa Klagenfurterissa. Seura tiedotti asiasta kotisivuillaan.

– Pidämme Fraserin suhteen silmällä ensi kautta. Hänellä ei ole sopimusta nyt, ja siksi hän tulee tänne jo nyt. Fraser pääsee tottumaan tähän ympäristöön ja toisaalta voimme valmentaa häntä kohti tulevaa. Hän voisi pelata meillä jo tällä kaudella, mutta tähtäämme ensi kauteen, toimitusjohtaja Oliver Pilloni selitti sopimuksen erikoisesta kuviosta.

Kanadalaislaituri on pelannut neljän viime kauden ajan Euroopassa Ruotsin SHL:ää, Itävallan EBEL:iä ja Saksan DEL-liigaa. Taalaliigassa hän edusti aikanaan Dallas Starsia, Boston Bruinsia ja Edmonton Oilersia.