Vancouver Canucks-GM Jim Benning on viime kauden jälkeen yrittänyt jälleen kerran löytää mahdollisuutta päästä eroon hyökkääjä Loui Erikssonin ongelmasopimuksesta.

35-vuotiaalla ruotsalaisella on vielä kaksi kautta jäljellä cap hitiltään kuuden miljoonan dollarin suuruista diiliään, mutta pelaajan tuloksentekokyky on kaukana kovan palkan edellyttämältä tasolta.

– Olemme yrittäneet löytää hänelle uutta joukkuetta ja mahdollisuutta uuteen, tuoreeseen starttiin, mutta niin ei nyt ole käynyt, Benning totesi Sportsnet 650:n Starting Lineup -ohjelmassa ja jatkoi:

– Loui on nyt meillä ja pystyy edelleen pelatessaan tappamaan jäähyjä meille, hän on hyvä puolustava pelaaja. Toivoimme sopimuksen tehdessämme, että hän olisi tehnyt enemmän tulosta, mutta niin ei ole käynyt. Hän on kuitenkin osa ryhmäämme ja kokenut kaveri.

Eriksson saapui Canucksiin vapaana agenttina kesällä 2016, mutta on tehnyt seurassa pelaamissaan 245 ottelussaan vaatimattomat 38 maalia. Ennen joukkueeseen liittymistään hän oli iskenyt NHL-urallaan kuusi yli 20 maalin kautta.

Päättyneellä kaudella ruotsalainen istui useita otteluita katsomossa pelaten ainoastaan 49 runkosarjaottelua tehoin 6+7=13. Syksyn kuplapudotuspeleissä kymmenen ottelua sujui kiikaritehoilla.