Pohjois-Amerikassa koko uransa pelannut Calvin Pickard siirtyy ensimmäistä kertaa Eurooppaan.

Detroit Red Wingsin 28-vuotias maalivahti matkaa seuraavaksi Itävaltaan, sillä hän on tehnyt loppuvuotta koskevan lainasopimuksen Vienna Capitalsin kanssa. IceHL:ssä pelaava seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Kanadaa MM-kisatasollakin kahdesti edustanut Pickard on pelannut viime vuosina useissa eri NHL-organisaatioissa, mutta kaudesta toiseen vastuuta on tullut heikosti. Esimerkiksi viime kaudella kanadalainen pelasi ainoastaan kolme NHL-ottelua.

spusu Vienna Capitals

@viennacapitals
Aus der #MotorCity nach #CapitalsCity! 🛬 @cpickard1, Goalie der @DetroitRedWings, verstärkt bis Jahresende die @spusu_at Vienna Capitals! 😀
➡️ INFOS: bit.ly/ServasCalvin
📸©️ Detroit Red Wings

#VIC | #CapitalsCity | #EineStadtEinTeam | #ServasCalvin