Kova menetys! Anaheim Ducks kutsui Liigan supertähden takaisin Pohjois-Amerikkaan

© Kuva: Getty Images

Kotimaan Liigan kärkijoukkue Tampereen Ilves koki kovan menetyksen keskiviikkona Anaheim Ducksin kutsuttua alkukauden lainalla seurassa pelanneen maalivahti Lukas Dostalin riveihinsä Pohjois-Amerikkaan.

20-vuotias tshekkimaalivahti edusti Ilvestä toissa kauden lopun sekä koko viime kauden, jolloin superlupaus palkittiin Liigan parhaana maalivahtina. Dostal on Ducksin 3. kierroksen varaus kesältä 2018.

– Haluamme kiittää Dostalia kaikesta Ilveksen eteen tehdystä työstä. Hän on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen koko Ilves-perheeseen persoonallaan, ammattimaisuudellaan ja pelisuorituksillaan. Tämä on ollut kokonaisuudessaan aivan mahtava yhteistyön voitto, jossa molemmat osapuolet ovat saaneet valtavasti toisiltaan, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi seuran tiedotteessa.

Dostalin alkukausi Ilveksessä oli järisyttävän kova. Nuorukainen merkkautti 11 ottelusta kymmenen voittoa huimalla torjuntaprosentilla 94,14.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!