NHL:n 1990-luvun pelätyimpiin tappelijoihin lukeutunut Tie Domi muistetaan suomalaisten NHL-fanien keskuudessa ennen kaikkea Teemu Selänteen suojelijana kaksikon yhteisiltä Winnipeg Jetsin kausilta.

Kanadalaishyökkääjä itse muisteli uraansa Cam and Strick Podcastissa. Kyytiä sai mm. yksi NHL-historian parhaista puolustajista, kovista avojääpommeistaankin muistettava Scott Stevens.

– Scott Stevens on suurin huijari, jota vastaan olen koskaan pelannut, Domi aloittaa.

– Rehellisesti, jahtasin kaveria vuosikaudet. Hän oli sellainen huijari, täysi vitsi. Hän otti tähtäimeensä kaikki parhaat pelaajamme, ja yritin aina haastaa häntä tappeluun ilman että hän koskaan suostui siihen.

– Hän oli hyvä taklaaja, mutta hän kohdisti taklauksensa vääriin kavereihin silloin, kun nämä olivat haavoittuvimmillaan, eikä koskaan vastannut tappelukutsuun. Scott Stevens, kova kaveri? Antakaa minun nauraa, Domi sivaltaa.

Stevens voitti 13-vuotisella NHL-urallaan kolme Stanley Cupia. Mies muistetaan useista kovista ja tähtipelaajien aivotärähdyksiin johtaneista taklauksista, joskin myös Hall of Fame -tason pelillisistä kyvyistään.