Urheilujulkaisu The Athletic haastatteli useita NHL:n pelaaja-agentteja ja kysyi heiltä kaikenlaista päivän polttavista aiheista. Yksi selvitetyistä asioista oli, mikä joukkue on vahvistunut eniten sarjatauon aikana.

Ykköseksi äänestyksessä nousi Montreal Canadiens viidellä äänellä. Perinteikäs kanadalaisseura vahvisti hyökkäystään Tyler Toffolilla ja Josh Andersonilla. Kakkosvahdiksi puolestaan on hankittu kokenut Jake Allen.

– Montreal täytti ne aukot, jotka heidän täytyi täyttää. He tekivät ainakin yhden, kenties kaksi, lisäystä kahteen ensimmäiseen ketjuunsa, eräs agentti kommentoi.

Toiseksi eniten ääniä saivat Ottawa Senators ja Colorado Avalanche. Ottawa on napannut siirtomarkkinoilta maalivahti Matt Murrayn sekä hyökkääjät Jevgeni Dadonovin ja Alex Galchenyukin. Colorado puolestaan on vahvistunut Brandon Saadilla ja Devon Toewsilla.

Eniten vahvistuneet NHL-seurat:

 1. Montreal Canadiens (5)
 2. Ottawa Senators (3)
 3. Colorado Avalanche (3)
 4. Toronto Maple Leafs (2)
 5. Washington Capitals (1)
 6. New Jersey Devils (1)
 7. Edmonton Oilers (1)
 8. New York Rangers (1)
 9. Carolina Hurricanes (1)
 10. Calgary Flames (1)
 11. Florida Panthers (1)