Liigassa useita vuosia sitten loistanut, mutta nykyisin KHL:n tähtipelaajiin lukeutuvalla Justin Azevedolla olisi ollut mahdollisuus lähteä NHL:ään keväällä 2018.

32-vuotias kanadalaishyökkääjä paljasti venäläisen R-Sportin haastattelussa, että hän olisi saanut Pohjois-Amerikasta paremman tarjouksen kuin KHL:stä, mutta hän halusi jatkaa Venäjällä, vaikka takana KHL:n mestaruus ja Azevedo oli valittu pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

– Vuoden 2018 mestaruuden jälkeen Pohjois-Amerikan agenttini soitti ja sanoi, että NHL:stä on tullut tarjous, mutta halusin palata Kazaniin.

– Minua kohtaan osoitettiin kiinnostusta muista seuroista, mutta en kerro mistä. Olisiko jokin seura tarjonnut minulle enemmän kuin Ak Bars? Kyllä. Mutta Kazan ja Ak Bars ovat minulle kuin toinen koti, tunnen oloni hyväksi täällä. Täällä on loistava valmentaja, ja loistava organisaatio, joka kohtelee minua hyvin. En halunnut lähteä, Azevedo paljasti.

Lukossa kaudella 2012-13 pelannut kanadalainen pelaa Ak Bars Kazanin riveissä jo seitsemättä kauttaan. Tällä kaudella Azevedo on summannut 22 ottelussa peräti 18 (4+18) tehopistettä.