NHL:n tulevaisuuden tähti lainasopimuksella JYPin riveihin – ”Ensi kesän potentiaalinen kärkivaraus!”

© Kuva: Getty Images

JYPin A-nuorten SM-liigajoukkue vahvistuu vasta 17-vuotiaalla kanadalaispuolustaja Carson Lambosilla, joka siirtyy Jyväskylään lainasopimuksella.

Viime kaudella Kanadan pääjunnuliigoihin lukeutuvassa OHL:ssä 57 peliä tehoin 8+24=32 pelannut 185-senttinen Lambos ei ole mikä tahansa junnuvahvistus, vaan FinnProspectsin asiantuntija Miika Arposen mukaan kyseessä on potentiaalinen tuleva NHL-tähti.

– Tämä on iso uutinen. Carson Lambos on yksi ensi kesän potentiaalisia kärkivarauksia. Vähän enteilen, että kovin monta peliä A-junnuissa ei tule näkemään, ennen kuin tekee liigadebyyttinsä, Arponen arvioi Twitter-tilillään.

Lambos edusti viime kaudella OHL-seura Winnipeg Icea.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!