Florida Panthers on vahvistanut hyökkäyskalustoaan uudella pelaajalla.

NHL-seura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt yksivuotiseen ja kaksisuuntaiseen sopimukseen Stanley Cup -voittaja Scott Wilsonin (arkistokuvassa vas.) kanssa. Tuoreen sopimuksen myötä NHL:n puolella 28-vuotiaan laitahyökkääjän palkka olisi 700 000 dollaria.

Wilson siirtyy Panthersin organisaatioon Buffalo Sabresista, jossa hän pelasi viime kaudella vain kuusi NHL-ottelua. Muuten vastuuta tuli AHL:n puolelle Rochester Americansissa, jossa 37 kamppailussa syntyi 22 (11+11) tehopistettä.

Sabresin lisäksi Wilson on pelannut NHL:ssä Pittsburgh Penguinsin sekä Detroit Red Wingsin riveissä. NHL-otteluita on yhteensä tilillä 193 kappaletta.

Florida Panthers

@FlaPanthers
#FlaPanthers agree to terms with forward Scott Wilson on a one-year contract.

Welcome to the territory, @smiltztwo3! 😺

» bit.ly/WilsonAgreesTo…