Penguins-GM paljastaa: Kasperi Kapanen pääsee pelaamaan huikeassa ketjussa

© Kuva: Getty Images

Takaisin Pittsburgh Penguinsiin elokuussa siirtynyt Kasperi Kapanen tulee saamaan ensi kaudeksi rinnalleen todellisen superkaksikon. GM Jim Rutherford kertoi radiohaastattelussa, että suomalaishyökkääjä istutetaan suoraan joukkueen ykkösketjuun Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin vierelle.

– Me todella toivomme, että meillä on oikeanlainen kemia Sidneyn ketjuun. Hänellä on ollut todella hyvä kemia Guentzelin kanssa jo pitkään ja se tulee jatkumaan. Toivomme, että Kapanen on oikealle laidalle sopiva kaveri, Rutherford sanoo.

– Kapasen nopeus ja se, että hän voi kaivaa kiekkoja ja Sid voi löytää hänet vapaana, kuulostaa hyvältä yhdistelmältä. Mutta se jää nähtäväksi.

Maailman parhaana pelaajana jo vuosikymmenen tunnettu Crosby teki viime kaudella 47 pistettä pelaamissaan 41 ottelussa. Guentzel pelasi niin ikään vajaan kauden, mutta paukutti silti 43 pistettä 39 ottelussa.

Muokattu 18.10. klo 10.10: Jim Rutherford on Penguinsin GM, ei päävalmentaja.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!