Siirtohuhut Patrik Laineen ovat saaneet hurjasti tuulta alleen viime päivien aikana. Laineen agentti kommentoi NHL-toimittaja Pierre LeBrunille, että olisi kaikille parasta, jos Winnipeg Jets kauppaisi Laineen muualle. Ennemmin tai myöhemmin tähän ratkaisuun tullaan päätymään.

Winnipegissä agentin puheet ovat herättäneet hämmästystä. Laineelle on juuri hankittu uusi sentteri kakkosketjuun, joten ongelmat ketjukaverien suhteen pitäisi olla selätetty. Suomalaistykki pelasi Paul Stastnyn kanssa jo muutama vuosi takaperin, ja kaksikon kemiat osuivat erinomaisesti yhteen.

Stastnylta kysyttiin Laineen agentin ulostulosta.

– Juuri tästä syystä on nin erityinen pelaaja, koska hän haluaa olla paras ja haluaa olla koko ajan jäällä. Hänellä on hiljainen persoonallisuus, kun häntä haastattelee tai näkee häntä kahden kesken, mutta hänen sisällään intohimo peliä kohtaan on aina läsnä, Stastny kommentoi.