Pittsburgh Penguins vahvisti puolustustaan – nappasi pakkijärkäleen Torontosta

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins vahvistaa puolustustaan 26-vuotiaalla Cody Cecillä.

Pitkään Ottawa Senatorsissa kiekkoillut Ceci pelasi viime kaudella Toronto Maple Leafsissä, jossa mies iski 56 runkosarjapeliin tehot 1+7=8. Viidessä pudotuspeliottelussa Ceci merkkautti yhden syöttöpisteen.

Vuoden 2012 draftissa 1. kierroksen 15. pelaajana varatun Cecin tuore sopimus on kestoltaan vuoden mittainen. Puolustaja kuittaa tulevasta kaudesta 1,25 miljoonaa dollaria. Pudotus aiempiin ansioihin on huomattava, sillä Ceci kuittasi vielä viime kaudella muhkeaa 4,5 miljoonan taalan vuosipalkkaa.

188-senttinen ja lähes satakiloinen puolustajajärkäle tulee Penguinsiin paikkaamaan aiemmin seuran jättäneitä Justin Schultzia sekä Jack Johnsonia.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!