NHL.com valitsi: Nämä joukkueet onnistuivat parhaiten pelaajamarkkinoilla

© Kuva: Getty Images

NHL:n varaustilaisuudesta lähtien puhelinlangat ovat laulaneet joukkueiden ja pelaajien välillä. Lokakuussa joukkueiden voimasuhteet ovat ehtineet heilahtaa merkittävästi, ja niinpä NHL.com kokosi yhteen sarjan eniten vahvistuneet ryhmät.

Äänensä antoi neljä toimittajaa. Nick Cotsonika avasi pelin valitsemalla Detroit Red Wingsin, joka ei rehellisyyden nimissä voinut paljon heikentyäkään. Joukkueeseen liittyivät maalivahti Thomas Greiss, puolustajat Marc Staal, John Merrill ja Troy Stetcher sekä hyökkääjät Bobby Ryan ja Vladislav Namestnikov.

Tracey Myersin papereissa eniten on kohentunut New Jersey Devilsin kokoonpano. Maalille saapui konkari Corey Crawford, puolustukseen Ryan Murray ja hyökkäykseen Andreas Johnsson.

Dave Stubbs sen sijaan kallistuu Montreal Canadiensin puoleen. Uusia hankintoja ovat maalivahti Jake Allen, puolustaja Joel Edmundson ja hyökkääjät Josh Anderson ja Tyler Toffoli. Myös Brendan Gallagherin kiinnittäminen kuudeksi vuodeksi oli hyvää työtä seurajohdolta.

Tim Campbellin valinta kohdistuu Calgary Flamesiin yksinkertaisesta syystä; he hankkivat viimein todellisen ykkösveskarin. Jacob Markström saapuu liekkipaitoihin kovin odotuksin. Campbellin mukaan tällaista laatua joukkueen maalilla ei ole nähty sitten Miikka Kiprusoffin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!