Supertähti Taylor Hall solmi viimein NHL-sopimuksen – seuravalinta yllätti kaikki

© Kuva: Getty Images

Taylor Hall on ollut yksi NHL:n tavoitelluimmista vapaista agenteista. Nyt Hall on viimein poistunut vapailta markkinoilta. Hän on solminut yksivuotisen sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa. Arvoltaan diili on 8 miljoonaa dollaria.

Hall iski viime kaudella 52 tehopistettä pelaamissaan 65 ottelussa New Jersey Devilsin ja Arizona Coyotesin joukkueissa. Hän on urallaan voittanut arvokkaimman pelaajan Hart Trophyn kaudella 2017-18.

Seuravalinta on Hallille yllättävä. Tähtihyökkääjä on useaan otteeseen sanonut, että haluaa pelata seurassa, joka taistelee menestyksestä. Buffalo Sabres ei ole ollut pudotuspeleissä aikoihin. Joukkueen tähdistä Rasmus Ristolainen ja Jack Eichel ovat useaan otteeseen avautuneet turhautumisestaan surkeaa menestystä kohtaan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!