Washington Capitals hankki puolustajia kaksin kappalein

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals levensi puolustajaosastoaan kahdella uudella hankinnalla. Joukkueen riveihin liittyivät 29-vuotias Trevor van Riemsdyk ja 28-vuotias Paul LaDue. Molemmat olivat sopimuksentekohetkellä vapaita pelaajia.

Van Riemsdyk on pelannut 364 NHL-ottelua Chicago Blackhawksissa ja Carolina Hurricanesissa. Viime kaudella Hurricanesissa syntyi 49 otteluun kahdeksan tehopistettä. Van Riemsdykin sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan 800 000 dollaria.

Paul LaDue on NHL:ssä hieman tuntemattomampi nimi. Hän on pelannut viimeiset neljä kautta puoliksi Los Angeles Kingsissä ja AHL:n Ontaro Reignissä. LaDuen yksivuotisen sopimuksen arvo on 700 000 dollaria.

Sekä Van Riemsdyk että LaDue laukovat oikealta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!