Pian ryskyy? Florida Panthers muokkaa puolustustaan: Kiinnitti kovaotteisen pommikoneen

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers laittaa puolustustaan urakalla uuteen uskoon.

Panthersin tuorein hankinta on rajuista, ajoittain jopa kyseenalaisistakin otteistaan tunnettu Radko Gudas, joka liittyy Sportsnetin mukaan vapaana agenttina floridalaisryhmään kolmivuotisella ja kokonaisarvoltaan 7,5 miljoonan dollarin suuruisella sopimuksella.

Tshekin maajoukkuepuolustaja pelasi päättyneellä kaudella Washington Capitalsissa 63 ottelua tehoin 2+13=15. Yhdeksän kautta kestäneellä NHL-urallaan hän on edustanut myös Tampa Bay Lightningia ja Philadelphia Flyersia.

Panthers hankki jo torstaina puolustukseensa suomalaispakki Markus Nutivaaran Columbus Blue Jacketsista.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!