Jättidiili! Calgary Flames kävi maalivahtimarkkinoilla – ruotsalaisvahdille hirmusopimus

© Kuva: Getty Images

Calgary Flames vastasi NHL:n vapaiden markkinoiden toistaiseksi isoimmasta pelaajasopimuksesta.

Kanadalaisseura on solminut peräti kuusivuotisen sopimuksen Vancouver Canucksin pitkäaikaisen ykkösvahti Jacob Markströmin kanssa. 30-vuotias ruotsalainen kuittaa tuoreesta sopimuksestaan kuusi miljoonaa dollaria kaudessa.

Markström pelasi päättyneellä kaudella 43 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,8 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,75.

Canucks nappasi aiemmin illalla Markströmin korvaajaksi Washington Capitalsin Braden Holtbyn kahden vuoden sopimuksella. Vezina- ja Stanley Cup -voittaja kuittaa sopimuksestaan 4,3 miljoonaa dollaria kaudessa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!