Nyt on laatua saatavilla! Kaksi kokenutta huippuveskaria valuvat NHL:n vapaiden pelaajien markkinoille

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin Anton Khudobin ja Chicago Balackhawksin Corey Crawford tulevat päätymään vapaiksi pelaajiksi. Molemmat maalivahdit pelasivat mainiot kaudet ja ovat varmasti kysyttyä tavaraa perjantaista eteenpäin.

34-vuotias Khudobin johdatti Starsin Stanley Cup -finaaleihin häikäisevillä otteillaan. TSN-toimittaja Pierre LeBrun kuitenkin kertoo, että seuran tarjoama sopimus ei kelvannut Khudobinille ja hän on hyvin todennäköisesti matkalla UFA-markkinoille.

Crawfordin tilanteesta sen sijaan uutisoi jo Blackhawks itsekin. 35-vuotias kaksinkertainen Stanley Cup -mestari esiintyi viime kauden runkosarjassa mainiolla torjuntaprosentilla 91,7.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!