Coyotes päästää floppihyökkääjänsä kävelemään täysin ilman korvausta

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotes ei ole tarjoamassa hyökkääjälleen Vinnie Hinostrozalle edes ns. qualifying offeria, eli RFA-pelaajien perustarjousta. Hinostrozasta tulee näin ollen vapaa pelaaja viikonlopun UFA-markkinoille. Asiasta kertoo Coyotes-toimittaja Craig Morgan Twitterissä.

26-vuotias Hinostroza teki vielä edelliskaudella Coyotes-paidassa mukavat 39 pistettä 72 otteluun. Kaudella 2017–18 Chacago Blackhawksissa syntyi puolestaan 25 pistettä 50 otteluun. AHL:ssä hän hurjasteli tuolloin pisteen ottelukeskiarvolla.

Viime kaudella kaikki meni kuitenkin mönkään. 68 ottelua tuottivat vain viisi maalia ja 22 pistettä. Myös pudotuspeleissä Hinostroza jäi maaleitta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!