Bobby Ryan kommentoi sopimuksensa ulosostoa: ”Tuli pienenä järkytyksenä”

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltalaishyökkääjä Bobby Ryanin aika Ottawa Senators-paidassa päättyi viikonloppuna, kun Senators osti 33-vuotiaan jenkin 7,25 miljoonan dollarin vuositulot taanneen sopimuksen kaksi viimeistä kautta ulos.

Ryan on nyt kommentoinut tapahtunutta medialle.

– Uutinen tuli minulle pienenä järkytyksenä, mutta ymmärrän ratkaisun. Loputon tuki viimeisen kauden aikana sai minut monesti kyyneliin. Ottawalla tulee aina olemaan erityinen paikka perheemme sydämissä, Ryan totesi NHL:n nettisivujen mukaan.

Ryan pelasi Senators-paidassa viimeisellä kaudellaan 24 ottelua tehoin 5+3=8. Pahoista päihdeongelmista viime vuosina kärsinyt hyökkääjä palkittiin sesongin päätteeksi arvostetulla Bill Masterton Memorial Trophylla, joka myönnetään sisukkuudesta, urheiluhengestä ja omistautumisesta lajia kohtaan.

Anaheim Ducksin kesän 2005 NHL-varaustilaisuudessa koko tapahtuman toisena nappaaman Ryanin uran jatkosta ei ole vielä tietoa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!