Detroit Red Wings on solminut jatkosopimuksen seuraan tämän kauden siirtotakarajalla Edmonton Oilersista hankitun Sam Gagnerin kanssa.

31-vuotiaan Gagnerin tuore sopimus on pituudeltaan yhden kauden mittainen. Seura ei julkistanut sopimuksen rahallisia yksityiskohtia, mutta sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin tietojen mukaan hyökkääjä kuittaa uudesta diilistään 850 000 dollaria.

Gagner pelasi päättyneellä kaudella 42 NHL-ottelua tehoin 6+7=13. Viidellä ensimmäisellä NHL-kaudellaan 40 tehopinnan rajan rikkonut entinen 1. kierroksen 6. varaus on viettänyt viimeisen parin kauden ajan matkalaukkuelämää edustaen peräti kolmea eri NHL-seuraa sekä kahta eri AHL-joukkuetta.

Gagnerin paras NHL-kausi 2016-17 tuotti Columbus Blue Jacketsin paidassa tehot 18+32=50.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
The #RedWings today signed center Sam Gagner to a one-year contract extension.