Huippukiekkoa ilmaiseksi! Suomalaisten tähdittämä Stanley Cup -finaaliavaus katsottavissa veloituksetta

© Kuva: Getty Images

NENT Group Finland näyttää NHL:n finaalisarjan ensimmäisen ottelun Tampa Bay Lightningin ja Dallas Starsin välillä ilmaiseksi Viafreessa. Ottelu on katsottavissa myös maksusta V sport jääkiekko -kanavan ja Viaplayn kautta.

– Suomalaisia finaaleissa nähdään tänä vuonna jopa poikkeuksellisen paljon. Haluamme antaa mahdollisuuden myös uusille potentiaalisille katsojille innostua finaalisarjasta ja liittyä huippujääkiekosta nauttivaan seuraamme myös sen jälkeen. Tuntuu siltä, että NHL on suomalaisille koko ajan laajemmin kiinnostava sarja, toteaa NENT Group Finlandin kiekkotuottaja Iiro Harjula firman tiedotteessa.

Finaalisarjan aikana nähdään myös suomenkielisiä studioita. Harjulan isännöimät ottelun yhteydessä esitettävät studiot nähdään kaikissa peleissä, joissa Stanley Cup -mestaruus on katkolla.

– On mahtavaa päästä kruunaamaan NHL-kiekkokausi finaalien parissa ja se tietenkin ansaitsee myös suomenkielisen studion. Uuden tilanteen myötä, pääsimme pudotuspeleissä tarjoilemaan ennennäkemättömän määrän studioita parhaaseen katseluaikaan. Nyt studiot tulee Suomessa yöaikaan, mutta studioasiantuntijamme Ossi Väänänen, Sami Hoffrén, Esa Pirnes ja tietysti Pohjois-Amerikan kirjeenvaihtajamme Kimmo Timonen ovat terävänä mihin kellonaikaan tahansa! veistelee Harjula.

Finaalit Viaplayssa ja V sport jääkiekko -kanavalla

1. finaali su 20.9. 02:35 (V sport jääkiekko, Viaplay sekä Viafree
2. finaali ti 22.9. klo 03:05 (V sport jääkiekko ja Viaplay)
3. finaali to 24.9. klo 03:05 (V sport jääkiekko ja Viaplay)
4. finaali la 26.9. klo 03:05 (V sport jääkiekko ja Viaplay)

Mahdolliset jatkopelit aikatauluineen ilmoitetaan myöhemmin.

Lähde: NENT Group Finlandin tiedote (ePressi)

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!