Pelikaveri paljasti: Henrik Lundqvistin pelit NY Rangersissä pelattu – ruotsalaistähti hyvästeli joukkueensa

© Kuva: Getty Images

New York Rangersissä seuralegendan asemaan nousseen Henrik Lundqvistin uran jatkosuunnitelmat ovat tällä hetkellä avoinna.

Miehen nykyinen sopimus Rangersin kanssa umpeutuu vasta tulevan kauden jälkeen, mutta Manhattanilla ”Kuningasta” ei silti enää tulla näkemään. Asiaan otti kantaa myös ruotsalaisen seurakaveri Libor Hajek, jonka mukaan 38-vuotias maalivahti hyvästeli joukkueensa heti kauden jälkeen.

– Se oli todella surullista. Hän sanoi, ettei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Ostaako Rangers hänet ulos vai päätyykö hän johonkin toiseen seuraan? Se oli rankkaa hänelle, Hajek paljasti tshekkimedialle iSportille antamassaan haastattelussa.

Vasta 22-vuotias puolustaja muistuttaa Lundqvistin roolista joukkueen nuorten pelaajien mentorina.

– Hän on mahtava taistelija. Paras tapaamani jääkiekkoilija, mitä tulee asenteeseen, harjoitteluun sekä inhimillisyyteen. Ostin jopa samanlaiset farkut kuin hänellä, Hajek paljasti ottaen samalla kantaa muoti-ikoniksikin nousseen ruotsalaisen vaikutukseen jään ulkopuolella.

Rangersin maalilla nähtäneen ensi kaudella nuori kaksikko Aleksandr Georgijev-Igos Shestjorkin, joka syrjäytti seuran pitkäaikaisen ykkösvahti Lundqvistin tällä kaudella.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!