Montreal-tähti vaihtamassa maisemaa – some-päivitys viimeinen naula arkkuun?

© Kuva: Getty Images

NHL:n pudotuspeleissä pienelle vastuulle jäänyt Montreal Canadiensin tähtihyökkääjä Max Domi vaihtaa suurella todennäköisyydellä maisemaa ennen ensi kauden alkua.

Vielä viime kaudella 28 maalia ja 72 tehopistettä takonut 25-vuotias toisen polven NHL-tähti on tulossa kauden jälkeen rajoitetuksi vapaaksi agentiksi, mutta seuran sisältä kantautuneiden tietojen mukaan osapuolet eivät ole jatkamassa yhteistä taivaltaan jatkosopimuksen merkeissä.

Viimeisin signaali Domin lähdöstä saatiin hyökkääjän poistettua maininnat Canadiensista sekä Twitter- että Instagram-tileiltään maanantaina.

Domi kuittasi tästä kaudesta 3,1 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Mies iski 71 runkosarjapelissä odotuksiin nähden vaisut tehot 17+27=44. Kymmenessä ”kuplapelissä” kanadalainen onnistui keräämään tililleen vaivaiset kolme syöttöpistettä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!