Slovakian pääsarjaseura HC Kosice on hankkimassa riveihinsä kolmea NHL-pelaajaa, uutisoi slovakkisivusto Sport.sk.

Sivuston mukaan Kosice on kiinnostunut hankkimaan alkukauden kattavilla lainapesteillä riveihinsä kolme slovakialaispelaajaa, Tomas Jurcon, Martin Marincinin sekä Christian Jarosin.

– Olemme yhteydessä Jurcoon, Marinciniin ja Jarosiin. Haluaisimme nähdä heidät pelipaidassamme kauden alkaessa. Emme kuitenkaan vielä tiedä, miten vakuutusasiat tulevat menemään ja onko meillä taloudellisia edellytyksiä siihen. Olemme ehdottomasti kiinnostuneita – ovi on auki, seuran valmentaja Jan Statsny kommentoi.

27-vuotias Jurco ei onnistunut tällä kaudella vakiinnuttamaan pelipaikkaansa Edmonton Oilersista. Laitahyökkääjä sai tililleen vain 12 NHL-ottelua. 24-vuotias puolustaja Jaros sai tililleen hänkin vain 13 ottelua Ottawa Senatorsissa. 28-vuotias puolustaja Marincin mahtui Toronto Maple Leafsin pelaavaan kokoonpanoon 26 ottelussa.