Nashville Predatorsin kausi päättyi jättimäiseen pettymykseen, kun joukkue tipahti jo NHL:n karsintakierroksella ulos pudotuspeleistä.

Predatorsin joukkueeseen voidaan odottaa suuria muutoksia, jos seuran GM:n David Poilen puheita on uskominen.

SB Nation -median Nashvillen sivusto Ontheforecheck.com on saanut sisäpiirilähteeltään tietoonsa, että Predators on ainakin ostamassa ennen ensi kauden alkua ylipalkatun hyökkääjänsä Kyle Turrisin sopimuksen ulos.

31-vuotias kanadalainen on ollut suuri pettymys Nashvillessä, eikä miehen kuuden miljoonan dollarin palkan takaava sopimus ainakaan helpota asiaa. Turrisin yliampuva sopimus rasittaisi palkkakattoa vielä vuoteen 2024 asti.

Ontheforecheckin mukaan Predators olisi korvaamassa Turrisin nuorella OHL-hyökkääjällä Philip Tomasinolla.

– Päävalmentaja Hynes rakastaa Tomasinoa. Predators oli lähellä haluta hänet jo tällä kaudella kokoonpanoonsa. He kuitenkin toivoivat, että Tomasino saisi vielä lisää voimaa ja kehittyisi hieman puolustussuuntaan. Tomasinon odotetaan olevan Predatorsin kokoonpanossa ensi kaudella, sivusto kirjoittaa.

Ontheforecheck kuitenkin huomauttaa, että Predators yrittää ensiksi kaupitella Turrisia muille NHL-seuroille. Se ei ole kuitenkaan helppo tehtävä, sillä sivuston tietojen mukaan NHL-seurat ovat vaatineet huippulupausta kuten Eeli Tolvasta kauppaan vastikkeena.