Lehti: Pittsburgh tekemässä isoja muutoksia kokoonpanoonsa – nämä nimet lähtöuhan alla

© Kuva: Getty Images

2010-luvun menestysjoukkue Pittsburgh Penguinsin karsiutumisen NHL:n varsinaisista pudotuspeleistä uskotaan johtavan isoihin muutoksiin seuran rosterissa.

Jo pitkin kautta arvioitiin jomman kumman maalivahtikaksikosta (Tristan Jarry ja Matt Murray) siirtyvän toisaalle ennen ensi kauden alkua.

Pittsburgh Post-Gazette -lehti ennakoi lisäksi, että vapaista agenteista Justin Schultz, Patrick Marleau ja ehkä myös Conor Sheary saavat jatkossa etsiä töitä toisaalta.

RFA:ksi (rajoitetut vapaat agentit) ovat päätymässä lisäksi Jared McCann, Juuso Riikola, Dominik Simon, Sam Lafferty sekä Evan Rodrigues, joiden jatko seurassa on sekin kaikkea muuta kuin varmaa.

Paikallislehti uskoo sopimuspelaajista lisäksi ainakin Nick Bjugstadin ja Jack Johnsonin olevan siirtouhan alla, joskin jälkimmäisen jättisopimuksen kauppaaminen ei ole seurajohdolle helppo tehtävä.

Mielenkiintoisin mahdollinen lähtijä lienee pitkäaikainen tähtipakki Kris Letang, joka saatetaan laittaa lihoiksi nuoren John Marinon kehityttyä tällä kaudella ratkaisurooliin.

Penguinsin toimistolla on edessään kenties vilkkain offseason tällä vuosituhannella.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!