NHL Without a Mapin tuoreimmassa jaksossa Carolina Hurricanesin Sebastian Aho muisteli ottelua, jossa NHL-seuran maalille asettui kotihallin jääkoneen kuljettaja.

42-vuotiaasta David Ayresista tuli helmikuussa yllättäen NHL-maalivahti, kun Hurricanesin molemmat maalivahdit loukkaantuivat ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan, ja Ayres hälytettiin maalille.

Vaihdon jälkeen kaikki uskoivat Maple Leafsin voittavan ottelun, vaikka se oli 1-4-tappioasemassa. Toisin kuitenkin kävi, kun zamboni-kuski ohitettiin vain kahdesti. Hurricanes voitti kamppailun 6-3.

– Ihan rehellisesti ajattelin, että me hävitään tää peli. Kaksi ekaa laukausta meni sisään, ja ajattelin, että tämä päättyy varmaan 12-4.

– Toisen erän lopussa se otti yhden hyvän torjunnan ja joukkue hurrasi hirveästi yhdessä. Kolmannen erän alkuun tehtiin pussi, ja mä olin sillein, että tässähän onkin sauma voittaa. Sitten tuli toinen pussi ja kolmen maalin johto, eikä Toronto tainnut ampua sen jälkeen montaa kertaa. Joka ikinen laukaus blokattiin, karvattiin ja riistettiin. Se oli kyllä huikea peli, Aho muisteli tapahtunutta.

Mikäli haluat katsoa Ahon haastattelun kokonaisuudessaan, voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet, NHLWAM