Vancouver Canucksin ja Minnesota Wildin välinen ottelusarja on torstai-illan ottelun jälkeen Canucksille 2−1. Jatkopaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Canucks voitti ottelun 3−0. Ruotsalaistähti Elias Pettersson iski ottelussa uransa ensimmäisen pudotuspelimaalin NHL:ssä.

Ottelussa vihellettiin peräti 20 kahden minuutin rangaistusta ja yksi 2+2-minuuttinen. Rangaistuksista peräti kahdeksan syy oli väkivaltaisuus.

Yksi puhuttaneimmista tilanteista oli kuitenkin Wildin Ryan Hartmanin laitataklausjäähy, jonka hän sai kontaktistaan Canucksin Petterssoniin.

Hartman tuli ottelun puolessavälissä vauhdikkaasti kohti Petterssonia, ja tämä oli kumarassa, kun Hartman saapui mukaan tilanteeseen. Tilanteen voi nähdä epäonnekkaaksi pelitapahtumaksi, mutta yhtä kaikki osuma oli vaarallinen.

Monet ovat tuominneet Hartmanin taklauksen. Kuumassa otteluparissa on räiskynyt Hartmanin ja Petterssonin välillä aiemminkin.

− Tuo oli todella vaarallinen taklaus, Ruotsin Viasatin asiantuntija Håkan Södergren sanoi.

Vancouverilaisen Sportsnetin James Cybulski oli samaa mieltä Twitterissä.

− Todella vaarallinen taklaus, joka kohdistui tähtipelaajaan. Vain kahden minuutin rangaistus on nolo ratkaisu.

Cybulski ei ollut ainut vancouverilainen, joka oli pettynyt Hartmaniin. Canucksia seuraavat toimittajat olivat Hartmanin taklauksesta raivoissaan.

− Ryan Hartmanilla ei ole mitään kunnioitusta ketään kohtaan, Vancouver Sunin toimittaja Patrick Johnston tviittasi.

Vancouverin Sportsnetin radion uutisankkuri Adam Forsythe puolestaan tviittasi Hartmanin nimen oheen kolme klovniemojia.

Lähde: Aftonbladet